Over ons

De praktijk bestaat uit twee dierenartsen, Isabelle en Véronique, moeder en dochter. Eveneens Sinuhe De Stoppeleir is werkzaam in de praktijk als assistent.

Dr. Isabelle de Bakker


Dr. de Bakker is afgestudeerd in 1984 aan de universiteit van Luik. 

Na ervaring opgedaan te hebben in verschillende praktijken heeft zij de praktijk te Bever opgericht in 1991. Zij is geïnteresseerd in homeopathie en wilt de eigenaars van de dieren er bewust van maken dat onze gedomesticeerde dieren best een natuurlijke voeding en een actief leven krijgen. 
Zelf heeft ze een extra affiniteit voor katten.
 
Ze volgt regelmatig bijscholing om de nieuwe behandelingen en technieken te beheersen. 

Isabelle verzorgt de 1ste lijns-diergeneeskunde op een erg professionele en empatische manier. Zij ontvangt u graag tijdens de vrije consultatie-uren.

Dierenarts Véronique Van Haegenborgh

Dierenarts Van Haegenborgh is afgestudeerd in 2010 aan de universiteit van Gent. 

Zij is van kleinsaf in contact met dieren en wilde altijd al dierenarts worden.
Véronique heeft een jaar als intern gewerkt in een groepspraktijk waar ze voor de spoedgevallen moest instaan, daar deed ze veel ervaring op. In de praktijk staat zij in voor de operaties, tandverzorgingen en alle anesthesieën.

Véronique is voornamelijk geïnteresseerd in interne geneeskunde en bekijkt uw dier als 1 geheel, zo geraakte ze tevens gepassioneerd door de orthomoleculaire geneeskunde. Ondertusen is ze gespecialiseerd in de geneeskunde volgens de KPNI (klinisch psycho-neuro-immunologie) en de nutritionele geneeskunde.
Voor een 2de advies over een chronisch probleem of voor een behandeling met suppletie en voeding kan u altijd een afspraak bij haar nemen. Voor meer info kan u ook een kijkje nemen op www.kpnidierenarts.be.

Assistent Sinuhe De Stoppeleir

Sinuhe De Stoppeleir is onze dierenarts-assistent, hij zorgt voor uw dier als hij of zij een dagje bij ons verblijft en helpt bij operaties. Als u naar de praktijk belt is er ook een grote kans dat u hem aan de lijn hebt.

Sinuhe is van kleinsaf een dierenvriend en heeft een grote affiniteit met katten. Door zijn rustige benadering en zijn liefde voor zowel dier als mens zijn zowel uw eigen belangen als uw dieren bij hem in goede handen.